Sastanak i druženje Peteva i Džeke u Sarajevu

Kako je saopćio Nogometni/fudbalski savez BiH, kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko propustiće prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, kao što je i najavio selektor Ivaylo Petev...

Fudbal 24.05.2021, 15:43
Sastanak i druženje Peteva i Džeke u Sarajevu
© NSBIH

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko sastao se sa selektorom bh. nacionalnog tima po svom dolasku u Sarajevo, nakon završetka sezone u italijanskoj Seriji "A".

Kako je saopćeno iz Nogometnog saveza BiH, kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko propustiće prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, kao što je i najavio selektor Ivaylo Petev.

- Ipak, naš najbolji igrač, po dolasku u Sarajevo, sastao se sa selektorom, kako bi njemu ali i mladim igračima koje je pozvao, pružio podršku uoči predstojećeg okupljanja našeg tima. Petev je za kratak vremenski period, svojom pozitivnom energijom i iskrenim odnosom prema igračima, uspio da stekne njihovo povjerenje. Današnje druženje selektora i kapitena samo je još jedna potvrda zajedništva, na čemu Petev insistira od dolaska na čelo 'A' reprezentacije, navedeno je u saopćenju, prenosi AA.

 

komentari (0)