Kako su izgledale glumice čijoj se ljepoti danas divimo

MAGAZIN 28.09.2022, 11:51 28.09.2022, 12:16
Kako su izgledale glumice čijoj se ljepoti danas divimo
© Internet

Glumice iz turskih serija, koje se emituju širom svijeta, slove za najljepše žene na svijetu. Na svjetskim listama najljepših žena nerijetko nailazimo na imena glumica koje poznajemo iz turskih hit serija.

Neke od njih do ove titule dolaze zahvaljujući prirodnoj ljepoti, dok su neke titulu najljepših žena svijeta izvojevale zahvaljujući mnogobrojnim estetskim zahvatima.

Među glumicama koje promjenom privlače veliku pažnju nalazi se i Fahriye Evcen, supruga poznatog glumca Buraka Ozcivita, koji je na našim prostorima poznat kao Bali-beg.

Evcen se prvi put pojavila u seriji Kad lišće pada (op.a.Yaprak Dökümü) gdje je tumačila ulogu Nedžle.

Sjećate se i sestre Lejle (op.a.Gökçe Bahadır), sa kojom je Evcen u seriji zbog ljubavnih afera imala zategnute odnose.

Bahadır se u skorijem vremenu pojavila u novom izdanju i u seriji Prevara (op.a.Evlilik Hakkında Her Şey), gdje ljepotom mami uzdahe.

Glumica Demet Özdemir, koju smo upoznali u seriji Džan (op.a.Erkenci Kuş), zbog poricanja estetskih zahvata, koji su itekako vidljivi, često se biva meta kritika.

Lijepa Zulejha (op.a.Hilal Altınbilek) iz serije Gorka zemlja (op.a.Bir Zamanlar Çukurova) također je posegla za nekim estetskim zahvatima koji su izmjenili njen izgled.

Uspješni estetski zahvati u Turkiye nisu na odmetu ni poznatim glumcima, pa se nerijetko pojavljuju stare fotografije glumaca koji su doživjeli drastične promjene. Među njima je i Faruk Boran (op.a.Özcan Deniz) iz serije Snaha.

Među rijetkim glumicama koje nisu posegle za ozbiljnijim estetskim zahvatima nalazi se poznata Šeherzada (op.a.Bergüzar Korel) iz serije Hiljadu i jedna noć, kao i Ejšan (op.a. Cansu Dere) koju poznajemo iz serije Ezel.

Balkan News

komentari (0)