Mačak Broš iz Ukrajine preživio pranje u veš mašini

MAGAZIN 28.01.2022, 11:44 28.01.2022, 13:35
Mačak Broš iz Ukrajine preživio pranje u veš mašini
© Printscreen

Mačak imena Broš u Ukrajini, preživio je pranje u veš mašini. Prema riječima njegove vlasnice, Broš često voli da spava u bubnju veš mašine, a kako je boja njegovog krzna siva kao i bubanj, nisu ni primijetili, jer, baš tog da se desilo i da je unutra bio i krevet za pse koji se trebao oprati.

Mačak Broš je i ne sluteći šta bi se moglo desiti, odlučio da zaspe i odmori se. Broš je bio 30 minuta u mašini, dok je radila, kada su njegovi vlasnici čuli krike.

- Zamislite šok i užas kada shvatite da se mačka tako dugo prala zajedno sa krevetom. Iznenađujuće, kada je mašina otvorena, mačka je istrčala i pokušala da se sakrije. Uhvatili su ga, osušili i odmah odveli kod veterinara, kazalo je osoblje veterinarske klinike.

Nakon što je pregledan na klinici, utvrđeno je da ima nisku temperaturu, piskanje u plućima. Mašak Broš je ubrzo otpušten sa klinike, a sada se osjeća dobro. Ponovo trči, uživa, i jede sa zadovoljstvom.

Na klinici su rekli da ovo nije prvi slučaj, ali da je Broš imao veliku sreću, te da se ne kaže uzalud da mačke imaju devet života.

Balkan News

komentari (0)