Tužna ljubavna priča "Zaljubljenog Ecevita": Kako da zaustavim onoga ko odlazi?

Ecevit je na tom stajalištu još kao mladić upoznao djevojku koju je zavolio. Na samom početku bilo je sve dobro, a onda su im se putevi razišli

MAGAZIN 14.06.2023, 16:31 14.06.2023, 16:53
Tužna ljubavna priča "Zaljubljenog Ecevita":  Kako da zaustavim onoga ko odlazi?

Četrdesetosmogodišnji Ecevit Öküzcü iz turskog grada Sinopa, poznat pod nadimkom "Aşık Ecevit"( op.a. Zaljubljeni Ecevit), 24 godine na autobuskom stajalištu čeka svoju izgubljenu ljubav.

Ecevit je na tom stajalištu još kao mladić upoznao djevojku koju je zavolio. Na samom početku bilo je sve dobro, a onda su im se putevi razišli. 

- U početku smo bili dobro, a onda je postala nesigurna. Ja sam se kao mali razbolio i zbog te bolesti ne vidim dobro. Vodili su me doktoru, ali nije pomoglo. Djevojka je otišla prema Istanbulu. Kako da zaustavim onoga ko odlazi? Ne želim više ljubav. Nemam oca, samo imam jednog brata. Uvijek sam na ovom mjestu. Prolaznici mi pomažu. Do danas sam jedva dolazio. Uvijek sam bio bolestan. Djevojka je svojevoljno otišla, šta još da uradim? Zadnji put sam je vidio kad je odlazila i od tada više nikada. Nije mi ništa rekla. Ušla je u taksi i otišla, ispričao je svoju priču 48-godišnji Ecevit. 

Izvor: IHA 

komentari (0)