Video koji je objavio poznati turski TikToker zapalio društvene mreže korisnika u BiH

MAGAZIN 21.06.2021, 10:15 30.06.2021, 11:01
Video koji je objavio poznati turski TikToker zapalio društvene mreže korisnika u BiH
© Printscreen

Popularni turski TikToker, koji živi u Bosni i Hercegovini i u ekipi je Balkan News-a, na društvenim mrežama poznat kao Sam Çakmak, jučer je objavio video koji je zapalio društvene mreže u BiH.

Naime, prije nekoliko dana video, u kojem fudbalska zvijezda Cristiano Ronaldo sklanja flaše Coca cole postao je viralan.

Povodom toga, i popularni Turčin je na svoj način napravio video i nasmijao BH publiku. Pored simpatičnog videa, korisnici su  se pitali kako on zna bosanski jezik.

Neki od komentara su i "Ti si naš", "Kako ovaj stranac naš priča", "a Ronaldo ga sve razumije", itd.

Iz razgovora sa Samedom smo saznali da je on studirao u Bosni i Hercegovini, te da se nakon studija vraća u svoju zemlju.

- Studirao sam ovdje na IUS-u, i studirajući sam mnogo toga naučio. Ali,  moja ljubav prema kompjuterima, i radu na kompjuteru datira još od djetinjstva. Nakon završenih studija, ženim se Bosankom, djevojkom iz Zenice i tako postajem bosanski zet. Zbog posla sam otišao u Tursku, i ostao tu nekoliko godina, kaže Sam.

Iz ljubavi prema IT nauci i želji da nasmije što više ljudi, počinje da snima za TikTok i Youtube.

- Počeo sam da snimam, tako, iz zabave, to je bio moj hobi, ali to poslije prelazi u moju profesiju, i počinjem ozbiljno da se bavi tim poslom. Postao sam veoma popularan u Turskoj, samim tim što su me velike kompanije angažovale da snimam reklame za njih. Zbog ljubavi prema Bosni i Hercegovini, ali i ovom poslu, moja porodica i ja se vraćamo ovamo, rekao je Sam.

Obzirom da je video sa poznatim fudbalerom, Ronaldom viralan, odlučio je da se malo našali i napravi neki zabavni video.

- Ovdje, u Bosni se mnogo pije kisela voda, i tako sam i ja odlučio da napravim ovaj video. Video je vrlo lijepo prihvaćen kod BH publike. Drago mi je što sam ih nasmijao, pogotovo u ovim danima, kada je osmijeh ono što nam najviše treba, zaključio je Sam.

komentari (0)