Udruženje žena "Đulbehar" organizuje humanitarni bazar za pomoć narodu Turkiye i Sirije

Bazar će biti otvoren od 11:00 do 17:30 sati a organizatori pozivaju sve one koji žele da pruže podršku sa svojim proizvodima da se jave na kontakt informacije udruženja

BiH 15.02.2023, 13:45
Udruženje žena "Đulbehar" organizuje humanitarni bazar za pomoć narodu Turkiye i Sirije
© Facebook/Udruženje žena Đulbehar

Drugi po redu humanitarni bazar za pomoć narodu Turkiye i Sirije, koji su pogođeni razornim zemljotresima,  u organizaciji Udruženja žena „Đulbehar“, bit će održan u subotu 18.februara  na platou ispred Čaršijske džamije.

Posjetioci bazara će imati priliku kupiti razne kolače i slana peciva a sav novac od prodaje, ističu iz Udruženja, bit će usmjeren za pomoć unesrećenom narodu.

- Zbog zemljotresa čiji je epicentar bio u Kahramanmarašu, naša braća iz Turkiye i Sirije imaju potrebu za nama. Da bismo pokazali da smo pored njih kao velikodušan narod  Bosne i Hercegovine, organizujemo drugi i još veći bazar, naveli su iz Udruženja „Đulbehar“.

Bazar će biti otvoren od 11:00 do 17:30 sati a organizatori pozivaju sve one koji žele da pruže podršku sa svojim proizvodima da se jave na kontakt informacije udruženja ili Facebook stranicu. 

komentari (0)