Đukanović čestitao pobjedu Jakovu Milatoviću

Đukanović se obratio javnosti iza 22 sata

Region 02.04.2023, 22:13 02.04.2023, 22:25
Đukanović čestitao pobjedu Jakovu Milatoviću
© Printscreen

Lider DPS-a Milo Đukanović obratio se crnogorskoj javnosti iz štaba stranke čestitajući pobjedu svom protukandidatu Jakovu Milatoviću, novom predsjedniku Crne Gore.

Đukanović se obratio javnosti iza 22 sata.

- Čestitam Milatoviću i želim mu da bude uspješan jer uspješan predsjednik znači uspješna Crna Gora. Ja prihvatam ovakav sud Crne Gore, želim uspješnu Crnu Goru. Multietnička Crna Gora ostaje moja ljubav i ono čemu ću ostati posvećen do kraja života, naglasio je Đukanović.

Zahvalio se svim građanima koji su mu dali glas, pripadnicima dijaspore koji su došli glasati te posebno manjinskim narodima i zajednicama u Crnoj Gori koji izašli na glasanje.

- Sada je jako važno da Crna Gora napravi i sljedeći izbor, 11. juna, na parlamentarnim izborima. Rezultati su rezultati, nekada na izborima pobjeđujete, pobjeđivali smo jako dugo. Pokazali smo odgovornost prema Crnoj Gori, a nastavit ćemo i u narednom periodu. Građanska, evropska i multietnička Crna Gora ostaje moja preokupacija, moja ljubav i nešto ćemu ću biti posvećen cijeli život, zaključio je Đukanović.

komentari (0)