Počeo upis prvačića u Maarif International Schools: Ostvarite popust pri upisu

Prijave putem linka na Facebook stranici Maarif International Schools ili na Facebook stranici PPOŠ Isa-beg Ishaković

BiH 01.02.2024, 16:09 01.02.2024, 16:43
Počeo upis prvačića u Maarif International Schools: Ostvarite popust pri upisu

Maarif International Schools započeo je sa upisom učenika u prvi razred osnovne škole. 

Pored Nastavnog plana i programa Kantona Sarajevo već od prvog razreda u Osnovnoj školi Isa-beg-Ishaković realizira se i Cambridge Program.

Prema kantonalnom programu nastava se izvodi na bosanskom jeziku, dok se predmeti Moja Okolina i Matematika, izvode dodatno i na engleskom jeziku.  U sklopu obrazovne usluge učenicima je dostupan i  Maarif Support kao podrška obavljanja domaće zadaće, kao i dva obroka u Maarifovom restoranu, dvije uniforme, knjige za turski jezik i osiguranje od nesretnog slučaja.

Pored redovnog plana i programa učenicima se nude i brojni klubovi za zabavu kao što su:  Mind Games, Lego Maker, Stem, Art, Šah i drugi. 

Upis u prvi razred je veliki korak za svako dijete, njegove roditelje, ali i samu školu. Roditelji moraju donijeti veliku odluku kada je riječ o prvom koraku obrazovnog puta njihovog djeteta. Maarif International Schools Bosna i Hercegovina su tu da maksimalno podrže potencijal svakog djeteta sa svojim iskusnim i stručnim nastavnim osobljem, kvalitetnim planom i programom, te zabavnim i obrazovnim aktivnostima.

- Mi nismo samo škola, mi smo druga porodica i dom za sve učenike. Mi smo putokaz za njihovu budućnost koji pruža ljubav i sigurno okruženje. Vaša i naša djeca zaslužuj najbolje. Dobrodošli u Maarif škole – da vaši mališani ostvare svoje snove!, poručili su iz Maarif International Schools. 

Maarif kampusi se nalaze na dvije lokacije, Hasiba Brankovića 2A na Mojmilu i Osnovna škola „Isa-beg-Ishaković“ na Vracama.

- Prijave su već počele te vas pozivamo da iskoristite prilliku za ranu prijavu i ostvarite popust od 15 posto na godišnji iznos školarine, pozivaju iz Maarif International Schools. 

Prijavu je moguće izvršiti putem linka na Facebook stranici Maarif Schools of Sarajevo ili Isa-beg-Ishaković.

komentari (0)