Udruženje "Pomozi.ba": Završena akcija prikupljanja garderobe i deka za Turkiye i Siriju

Iz "Pomozi.ba" su također naveli da je za novčane donacije i dalje aktivan njihov humanitarni broj 17006 koji građani mogu pozvati i donirati 2 KM, kao i web-platforma www.pomoziba.org te njihovi bankovni računi

BiH 12.02.2023, 20:37
Udruženje "Pomozi.ba": Završena akcija prikupljanja garderobe i deka za Turkiye i Siriju
© Balkan News

Iz Udruženja "Pomozi.ba" saopćili su da je završena akcija prikupljanja pomoći u vidu garderobe, deka i drugih potrepština za razornim zemljotresima pogođene regije Turkiye i Sirije.

"Iako je krajnji rok za donacije bio jučerašnji dan i danas nam je veliki broj građana donosio stvari. Nismo ih htjeli odbiti, ali od srca vas molimo da nam više ne donosite robu, jer je ne možemo primiti! Prikupili smo dovoljan broj donacija i prema informacijama koje dobijamo iz Turkiye, nema potrebe da skupljamo dodatne količine ovih potrepština", poručili su iz humanitarne organizacije "Pomozi.ba".

Iz "Pomozi.ba" su također naveli da je za novčane donacije i dalje aktivan njihov humanitarni broj 17006 koji građani mogu pozvati i donirati 2 KM, kao i web-platforma www.pomoziba.org te njihovi bankovni računi, piše AA. 

komentari (0)