Crna Gora donirala 400 doza vakcina protiv koronavirusa vojsci Kosova

Kosovski ministar je istakao i kako će se saradnja između dvije države intenzivirati u budućnosti i to na način da dvije susjedne države sa kapacitetima doprinose što je više moguće u službi mira, bezbijednosti i regionalne stabilnosti i šire...

Region 22.06.2021, 11:12
Crna Gora donirala 400 doza vakcina protiv koronavirusa vojsci Kosova
© RTK2

Crna Gora donirala je 400 doza vakcina protiv koronavirusa pripadnicima Kosovskih sigurnosnih snaga, kazao je to ministar odbrane Armend Mehdaj za RTK2.

- Danas sam imao zadovoljstvo da prihvatim donaciju vakcina protiv koronavirusa od Ministarstva odbrane Crne Gore, donaciju koja je veoma vrijedna ne samo u pogledu finansijske vrijednosti već i u pogledu posebne volje dokazane za punu podršku u kriznim vramenima od prijatelja i naših crnogorskih partnera. Bila mi je čast da potpišem akt o pristupanju zajedno sa ambasadorom Crne Gore na Kosovu, Mirsadom Bibovije, kazao je ministar Mehdaj.

Ova donacija, kao i druge bilateralne aktivnosti, ističe Mehdaj, plod su bliske saradnje ministarstava dvaju država i bliske saradnje koje je Ministarstvo odbrane Kosova ostvarilo sa crnogorskom ministricom odbrane Oliverom Injac. Kosovski ministar je istakao i kako će se saradnja između dvije država intenzivirati u budućnosti i to na način da dvije susjedne države sa kapacitetima doprinose što je više moguće u službi mira, bezbijednosti i regionalne stabilnosti i šire.

 

komentari (0)