Na Kosovu ranjene dvije osobe, blokiran put prema Štrpcu

Region 06.01.2023, 19:46 06.01.2023, 19:54
Na Kosovu ranjene dvije osobe, blokiran put prema Štrpcu
© AA

Policija Kosova je saopštila da su danas u selu Drajkovac, u opštini Štrpce, ranjene dvije osobe iz vatrenog oružja iz putničkog vozila u pokretu, a jedna osumnjičena osoba je uhapšena. 

Kako je saopšteno, danas oko 15:20 sati policijska stanica Štrpce je primila dojavu da su u selu Drajkovac "dvije osobe - jedna stara oko 11, a druga oko 31 godinu, povrijeđene vatrenim oružjem od nepoznate osobe ili više njih, koje su se nalazile u putničkom vozilu u pokretu".

"Vozilo je saobraćalo iz Štrpca u pravcu Uroševca i potom je napustilo mjesto događaja. Dvojica povrijeđenih su poslata u Centar porodične medicine u Štrpcu radi pružanja medicinske pomoći i nakon ukazane prve pomoći u Šetrpcu, kolima Hitne pomoći su poslati u Gračanicu na dalje liječenje. Obojica povrijeđenih su, prema informacijama kojima raspolažemo, van životne opasnosti, piše u saopštenju.

Iz Policije Kosova su naveli i da je Regionalna policija Uroševac nakon intenzivnog istražnog rada, prikupljanja informacija na terenu, identifikovala i potom uhapsila osumnjičenog A. K. (muškarac kosovske nacionalnosti) starog 33 godine.

Policija Kosova dodaje da je trenutno put koji vodi ka Štrpcu blokiran u oba smjera, prenosi AA. 

komentari (0)