Krivokapić tvrdi da nije znao za odluku odbijanja zahtjeva Srbije o otovaranju biračkih mjesta u Crnoj Gori

Iz Kabineta Krivokapića ističe se da Vlada Crne Gore kao ni premijer nikada nisu odlučivali

Region 22.03.2022, 11:02 22.03.2022, 11:15
Krivokapić tvrdi da nije znao za odluku odbijanja zahtjeva Srbije o otovaranju biračkih mjesta u Crnoj Gori
© AA

Odluka ministarstva vanjskih poslova Crne Gore da odbije zahtjev Ambasade Srbije za otvaranje biračkih mjesta u Beranama, Sutomoru i Budvi za izbore, koji će se u Srbiji održati 3.aprila, donesena je bez konsultacija sa premijerom i većinom ostalih ministara vlada Zdravka Krivokapića.

Iz Kabineta Krivokapića ističe se da Vlada Crne Gore kao ni premijer nikada nisu odlučivali, niti o otvaranju niti o zatvaranju biračkih mjesta u Crnoj Gori na kojima bi glasali građani Srbije koji se trenutno nalaze u zemlji. Također, navodi RTS, informaciju o odbijanju otvaranja biračkih mjesta u Crnoj Gori javnost je obavijestio Demokratski front.

Podsjetimo, Srbija je zatražila od Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore da se izbori koji se u Srbiji održavaju 3. aprila održi i u prostorijama ambasade i konzulata te Beranima, Sutomoru i Budvi. Prema jučer objavljenim informacijama Danasa, ministar vanjskih poslova Crne Gore Đorđe Radulović potvrdio je kako su pozitivno odgovorili na zahtjev Srbije za glasanje u prostorijama ambasade i konzulata otvore biračka mejsta, ali ne i u drugim mjestima koje je Srbija tražila. 

komentari (0)