Veliko slavlje navijača Vatrenih u Zagrebu

Hiljade navijača okupilo se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje su na velikom ekranu gledali utakmicu za treće mjesto Mundijala u Kataru.

Fudbal 17.12.2022, 18:30 19.12.2022, 16:18
Veliko slavlje navijača Vatrenih u Zagrebu
© AA

Uz vatromet i bakljadu hiljade navijača fudbalske reprezentacije Hrvatske proslavilo je u Zagrebu uspjeh „vatrenih“ koji su danas savladali Maroko rezultatom 2:1 i osvojili bronaznu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Hiljade navijača okupilo se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje su na velikom ekranu gledali utakmicu za treće mjesto Mundijala u Kataru. U momentu kada je sudija svirao kraj utakmice na stadionu "Khalifa" u Dohi, atmosfera na trgu je kulminirala i nastupilo je veliko slavlje mnogobrojnih navijača u „kockastim“ dresovima.

Na trgu su se okupili ljudi svih generacija, i mladi i stari, ogrnuti zastavama Hrvatske, pjevali su navijačke pjesme, a atmosfera je dodano „potpaljena“ bakljama i vatrometom.

Ne samo na Trgu bana Jelačića, trenutno se medalja iz Katara slavi i u okolnim ulicama Zagreba, kafićima i restoranima, a zasigurno je da će trajati dugo u noć. Treće mjesto na Mundijalu proslavlja se i u brojnim drugim hrvatskim gradovima, piše AA. 

Dolazak reprezentativaca Hrvatske u Zagreb najavljen je za sutra, kada će biti upriličen i zvanični doček.

komentari (0)