U lovu na uspjeh: Dvostruka bh.šampionka Iman Drugović spremna za Wako Grand Prix 2022 takmičenje

Iman Drugović je, podsjetimo, na prethodnom Šestom internacionalnom Open kickboxing venue „Balkan Best Fighters, koji se održao u Nišu osvojila zlatnu medalju

SPORT 29.01.2022, 13:23 29.01.2022, 14:42
U lovu na uspjeh: Dvostruka bh.šampionka Iman Drugović spremna za Wako Grand Prix 2022 takmičenje
© Facebook/ Iman Drugović/Alen Ajanović

Iman Drugović, dvostruka šampionka Bosne i Hercegovine u kickboksu, počela je sa pripremama za veliko internacionalno takmičenje Wako Grand Prix 2022; koje će se održati 26. februara na Ilidži.

- Treniram skoro svaki dan i želim biti što spremnija za ovo takmičenje. Ako preskočim koji trening poslije ga nadoknadim, kaže nam Iman.

Uz trud i rad koji ova jedanaestogodišnjakinja ulaže, rezultati ne mogu izostati. Tako i ovaj put Iman će na ovom takmičenju dati sve od sebe.

- Na ovom takičenju kao i na svakom drugom, želim da dam sve od sebe, pa šta bude, kroz smijeh govori kickbox šampionka.

Wako Grand Prix  2022. nije jedino takmičenje za koje se Iman sprema. Nakon toga na kalendaru su brojna takmičenja, ali ono što je cilj šampionke je Svjetski kup, koji se održava u Italiji i Mađarskoj.

- Cilj mi je općenito da odem na neki Svjetski kup i da tamo pokažem šta znam, dodala je Iman.

Iman Drugović je, podsjetimo, na prethodnom Šestom internacionalnom Open kickboxing venue „Balkan Best Fighters, koji se održao u Nišu osvojila zlatnu medalju.

Elmina Muhić/Balkan News

komentari (0)